Ay Tutulması 1. Bölüm izle

Ay Tutulması 1. Bölüm izle

Star Tv ekranlarında yep yeni bir dizi 8 Ağustos 2011 Pazartesi akşamı görücüye çıkıyor.Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yaz dizileri arasına yeni merhaba diyen Ay Tutulması 1.Bölüm ile 8 Ağustos da izleyicinin beğenisine sunuluyor. Ay Tutulması ilk bölümün de;Leyla isimli kadın evlilik dışı doğumunu gerçekleştirdiği ikiz bebeklerinin birini hastanede doğum sırasın da kaybeder.Diğer bebeği ise kendi terk etmek zorunda kalır.Leyla zaten 1-0 yenik bir şekilde başlamıştır.

Leyla bu durum karşısında hayat ile olan mücadelesine pes etmez.o 23 yıl sonra Ayla’yı ararken zengin bir iş adamına evlatlık verilen kızı Şebnem hayattaydı.Onların aslında yolları kesişmiştir fakat birbirlerinin farkın da değillerdir.

Şebnem ne kadar uysal ve kırılgansa Ayla bir o kadar hırslı, istediğini elde etmek için sınır tanımayan gözü yükseklerde bir genç kızdır. Ayla, Şebnem’in öz babası zannettiği Şevket’in şirketinde çalışan yetenek vaat eden bir desinatördür.

İki kız kardeş de Kenan’a aşıktır. Fakat Şevket’in hem Ayla hem de kızı Şebnem için bambaşka planları vardır. Ay Tutulması izle. Ay Tutulması ilk Bölüm İzle. Ay Tutulması 1.Bölüm İzle.

Bu yazı Genel içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın